Γιορτινές δημιουργίες με ποιότητα από την KAIZEN
Η εορταστική περίοδος πλησιάζει και η Kaizen εμπνέει τους επαγγελματίες να δημιουργήσουν τσουρέκια...
Νοέμβριος – Δεκέμβριος
Η εορταστική περίοδος πλησιάζει και η Kaizen εμπνέει τους επαγγελματίες να δημιουργήσουν τσουρέκια...
H KALLAS INCORPORATION, σε αποκλειστική συνεργασία με την ολλανδική Royal Buisman, προσφέρει...
Μίγμα για την παρασκευή αφράτου κρεμώδους κέικ, με έντονη γεύση, ομοιόμορφη δομή και μεγάλη...
Το μίγμα Qualcake της εταιρίας Παπαγεωργίου αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία...
To Dolce Vivo της MOLINO DENTI είναι ένα πρωτοποριακό σύμπλεγμα αλεύρων που συμπεριλαμβάνει στα...
Το Super Atlas, από τη Μύλοι Κεπενού, πρόκειται για ένα ειδικό αλεύρι, ιδανικό για δημιουργίες που...
Πωλείται ή νοικιάζεται φούρνος από το 1972 στην Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκης, λόγω συνταξιοδότησης. Συνεχής λειτουργία. Τρίτης γενιάς αρτοποιών. Τιμή συζητήσιμη. Πληροφορίες κος Κώστας τηλέφωνο 2310 920561 Περιοχή: Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 920561...
Ζητείται άτομο 25-45 ετών για διαχείριση ταμείου και εξυπηρέτηση πελατών και παραγωγή ροφημάτων στο νέο αρτοποιείο LUPÉ στο Κάτω Χαλάνδρι. Ζητάμε υπευθυνότητα, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες multitasking. Προσφέρουμε ευχάριστο περιβαλλον, ανταγωνιστικός...
Ζητείται ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ για πλήρη απασχόληση για το αρτοποιείο LUPÉ στο Κάτω Χαλανδρι. Ικανοποιητικός μισθός και ευχάριστο περιβάλλον. Περιοχή: Κάτω Χαλάνδρι Τηλ. Επικοινωνίας: 6970985920ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ EMAIL:...
Ζητείται άτομο 25-45 ετών για διαχείριση ταμείου και εξυπηρέτηση πελατών και παραγωγή ροφημάτων στο νέο αρτοποιείο LUPE στο Κάτω Χαλάνδρι. Ζητάμε υπευθυνότητα, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες multitasking. Προσφέρουμε ευχάριστο περιβαλλον, ανταγωνιστικός...
Η Acmon Data, κορυφαία εταιρία στον χώρο της βιομηχανικής πληροφορικής και των λύσεων...
Η βασιλόπιτα αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή γλυκίσματα της ελληνικής παράδοσης, ιδιαίτερα κατά...
Αγαπητοί επαγγελματίες,
Καθώς μπαίνουμε στην πιο δημιουργική περίοδο του χρόνου, ο φούρνος και το εργαστήριο γίνονται ξανά χώροι όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη ανάγκη για καθαρά υλικά, ισορροπημένες γεύσεις και νέες τεχνικές. Οι γιορτινές δημιουργίες δεν ζητούν μόνο κάτι το διαφορετικό, αλλά εκείνη τη στιγμή που μια γεύση μπορεί να ξυπνήσει μνήμη και συναίσθημα!
Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο σε αυτή τη λεπτή ισορροπία που κάνει τη δουλειά σας μοναδική.
Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές!