fbpx

Προϊόντα

Φόρτωση

Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΕΣ:

Ζυμωτής Σφολιάτας

Υποφαινόμενος Ντρικος Δημοσθένης ζυμωτής στο είδος Σφολιάτας. Ετών 43. Για μόνιμη εργασία επικοινωνία απογευματινές ώρες σας ευχαριστώ θερμά για τό χρόνο σας. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6984543238...

Ζητούνται άτομα με διάθεση για δουλειά, με γνώσεις στην παρασκευή καφε,ροφηματων και σάντουιτς.

Ζητούνται άτομα με διάθεση για δουλειά, με γνώσεις στην παρασκευή καφε,ροφηματων και σάντουιτς. 6ημερη εργασία ,7ωρες βάρδιες (7:00-14:00) (14:00-21:00) (Κυριακές κλειστά) Πλήρης απασχόληση και ασφάλιση,δώρα Μισθός (870 Ε) ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

Πωλείται Εξοπλισμός Πρατηρίου άρτου

Πωλείται εξοπλισμός από πρατήριο άρτου σε πολύ χαμηλή τιμή. Πρόκειται για 3 βιτρίνες ψυχόμενες -θερμενόμενες,ράφια,ντουλάπια,αρτοθήκη με σίτα,κουλουριέρα,πάγκος ταμείο,2 καθρέπτες. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6948531547 EMAIL: [email protected]...

Ενοικίαση Αρτοποιείου

Ενοικιάζεται Αρτοποιείο ζαχαροπλαστείο στο Κέντρο του Πειραιά απο το 1970 με σταθερή πελατεία. Το αρτοποιείο είναι πλήρες εξοπλισμένο και δεν χρειάζεται η παραμικρή παρέμβαση. Περιοχή: Πειραιάς - Τερψιθέα Τηλ. Επικοινωνίας: 6972863558Email:...

Συνταγές για επαγγελματίες

Συνταγές για Παγωτό

Διαβάστε στο νέο τεύχος:

138. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος

Στο τεύχος 138 του Αρτοποιού ΒΑΖ, εστιάζουμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αρτοποιίας, όπως η ακρίβεια, η δυσμενής νομοθεσία, η εξασφάλιση ποιοτικών και οικονομικά συμφερουσών προμηθειών, η επιχειρηματική επέκταση και οι τεχνολογικές εξελίξεις. Οι επαγγελματίες του κλάδου καλούνται, περισσότερο από ποτέ, να είναι ενωμένοι, να διαθέτουν δύναμη και όραμα, να αναπτύξουν ευελιξία και να επενδύσουν στη συνεχή εκπαίδευση. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς και να διασφαλίσουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.