Φρυγανιέρες επιτραπέζιες σε άριστη τιμή από την ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ
Η εταιρεία Κουρλαμπάς Θεόδωρος ΟΕ εισάγει στην ελληνική αγορά τις επιτραπέζιες μηχανές κοπής...
Νοέμβριος – Δεκέμβριος
Η εταιρεία Κουρλαμπάς Θεόδωρος ΟΕ εισάγει στην ελληνική αγορά τις επιτραπέζιες μηχανές κοπής...
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και η εταιρεία PANDECOR ΠΑΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΒΕΕ...
H Loulis Food Ingredients προτείνει το Panettone Gold από την premium σειρά μειγμάτων της Kaizen,...
Το Panettone όπως δεν το έχετε ξαναδεί! Αυθεντική, ιταλική γεύση και χαρακτηριστική δομή...
Το DOLCE FORNO της Ιταλικής IRCA είναι το κορυφαίο μείγμα για πανετόνε το οποίο «σύστησε» πριν...
H Kenfood, με την πολυετή εμπειρία της στα μείγματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, σας καλεί να...
Η ERGON, ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 24 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως, αναζητεί ενθουσιώδεις και γεμάτους όρεξη ανθρώπους για να στελεχώσουν το νέο καινοτόμο project της στο κέντρο της...
Πωλείται εξοπλισμός αρτοποιίας στην Ηγουμενίτσα. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6993236615EMAIL: [email protected]
Πωλείται επιχείρηση αρτοζαχαροπλαστείου στη Σπάρτη, 317 τ.μ. με τα εξής εργαστήρια: Εργαστήριο αρτοσκευασμάτων με αρτοκλίβανο Werner 12 τελάρων, ταχυζυμωτήριο kemper 100 κιλών, ζυγοκοπτικό sottoriva, κώνο sottoriva, πλαστική μηχανή, ημιαυτόματο μηχάνημα κοπής τοστ και...
Πωλείται αρτοποιείο στην Καλλιθέα, στην Αθήνα. Πλήρως εξοπλισμένο και εν λειτουργία. Τηλ. Επικοινωνίας: 6974794798Email: [email protected]
Η Διεθνής έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής και Snacking, επιστρέφει για 25η χρονιά στις 21-24...
Ιστορία Μπορεί τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες να είναι τα κατεξοχήν γλυκά των Χριστουγέννων,...
Το τεύχος 133, το τελευταίο του 2023, περιέχει πλούσια ύλη και κεντρικό ρεπορτάζ αρτοποιίας τις βασιλόπιτες και τα πανετόνε, τα οποία την εορταστική περίοδο έχουν την τιμητική τους. Στο pastry υπάρχουν ποικίλες προτάσεις για σοκολάτα, ένα υλικό που μπορεί να απογειώσει οποιαδήποτε δημιουργία και να καταπλήξει μικρούς και μεγάλους. Άρθρα, συνταγές και προτάσεις σε ένα τεύχος με όλα όσα χρειάζεται ο επαγγελματίας αρτοποιός και ζαχαροπλάστης.