Κρουασάν βουτύρου σε διαφορετικά σχήματα από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΤ
Για εσάς, τους επαγγελματίες που θέλετε να προσφέρετε μία μοναδική, γευστική εμπειρία στους...
Ιούλιος – Αύγουστος
Για εσάς, τους επαγγελματίες που θέλετε να προσφέρετε μία μοναδική, γευστική εμπειρία στους...
Στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ προσφέρουμε έτοιμες βάσεις πίτσας υψηλής ποιότητας, με αλεύρι σίτου, σε...
Ανακαλύψτε το Vikorn D, το νέο μίγμα δοσολογίας 50% για την παρασκευή πολυβιταμινούχων πολύσπορων...
Υποδεχθείτε, για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, τα νέα και μοναδικά ANGEL CAKES, από την...
Η FOODSTUFF παρουσιάζει το νέο, μοναδικό και πολυχρηστικό μίγμα για μπριός, το BRIOCHE BLEND C. Το...
Η ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ, μέσα από την προηγμένη ΣΕΙΡΑ ΜΙΓΜΑΤΩΝ, παρουσιάζει τα νέα μίγματα SILKY, DELIGHT...
Υποφαινόμενος Ντρικος Δημοσθένης ζυμωτής στο είδος Σφολιάτας. Ετών 43. Για μόνιμη εργασία επικοινωνία απογευματινές ώρες σας ευχαριστώ θερμά για τό χρόνο σας. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6984543238...
Ζητούνται άτομα με διάθεση για δουλειά, με γνώσεις στην παρασκευή καφε,ροφηματων και σάντουιτς. 6ημερη εργασία ,7ωρες βάρδιες (7:00-14:00) (14:00-21:00) (Κυριακές κλειστά) Πλήρης απασχόληση και ασφάλιση,δώρα Μισθός (870 Ε) ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...
Πωλείται εξοπλισμός από πρατήριο άρτου σε πολύ χαμηλή τιμή. Πρόκειται για 3 βιτρίνες ψυχόμενες -θερμενόμενες,ράφια,ντουλάπια,αρτοθήκη με σίτα,κουλουριέρα,πάγκος ταμείο,2 καθρέπτες. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6948531547 EMAIL: [email protected]...
Ενοικιάζεται Αρτοποιείο ζαχαροπλαστείο στο Κέντρο του Πειραιά απο το 1970 με σταθερή πελατεία. Το αρτοποιείο είναι πλήρες εξοπλισμένο και δεν χρειάζεται η παραμικρή παρέμβαση. Περιοχή: Πειραιάς - Τερψιθέα Τηλ. Επικοινωνίας: 6972863558Email:...
Η Sefco Zeelandia, για τέταρτη χρονιά, αναγνωρίστηκε ως Best Workplace στην Ελλάδα στην έρευνα της...
Το παγωτό έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Αρκετά στερεότυπα γύρω από τη διάρκεια της εποχής...
Στο τεύχος 137 του Αρτοποιού, το ρεπορτάζ δίνει έμφαση στην εκπαίδευση, θέμα που θα δείτε ότι επεκτείναμε και στο τεύχος του Fresh Pastry, καθώς είναι αντίστοιχα επίκαιρο και για τον κλάδο της ζαχαροπλαστικής. Έτσι, φυλλομετρώντας θα ανακαλύψετε ένα index σχολών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής προς διευκόλυνσή σας για έρευνα αγοράς. Επίσης, στο τεύχος πρωταγωνιστούν εκπαιδευτικά άρθρα, άκρως ενδιαφέροντα για επαγγελματίες, καθώς η εκπαίδευση δεν έχει πλέον μονοδιάστατο χαρακτήρα, αλλά τείνει να είναι συνεχής και να ακολουθεί πάντα τις τάσεις της αγοράς.