fbpx

Ιούλ 22, 2021 | Νεα

Αλεύρι από καμούτ από την ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

Το σιτάρι Χορασάν είναι ένας αρχαίο δημητριακό με καταγωγή από τη Μεσοποταμία και την Αίγυπτο, που έχει διασωθεί μέχρι τις μέρες μας. Ο σπόρος του, γνωστός και ως Καμούτ, είναι εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών, ψευδαργύρου, φωσφόρου, μαγνησίου, βιταμίνης Β1 (θειαμίνη) και βιταμίνης Β3 (νιασίνη). Επίσης, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα όπως σελήνιο, χαλκό, μαγγάνιο και μολυβδαίνιο. Το Καμούτ περιέχει επίσης πολυφαινόλες και καροτενοειδή που έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις δράσεις. Αναζητήστε το Πλάθω Υγεία Καμούτ σε σακί 15 κιλών.
www.mills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.