fbpx

Σεπ 24, 2019 | Νεα

“Από το στάρι στο ψωμί”: 5 βιβλία για τον επαγγελματία αρτοποιό – ζαχαροπλάστη

«Από το στάρι στο ψωμί». Μία σειρά πέντε βιβλίων που μεταφέρουν πλούτο γνώσεων και πληροφοριών σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την αρτοποιία και την αρτοζαχαροπλαστική. Πέντε βιβλία που αποτελούν τα τέλεια εγχειρίδια αφού περιέχουν όσα πρέπει κανείς να γνωρίζει θεωρητικά και πρακτικά. Τα βιβλία της σειράς είναι: «Τεχνολογία αρτοποίησης», «Αρτοποίηση και αρτοζαχαροπλαστική με προζύμια και μαγιά», «Συνταγές ζαχαροπλαστικής αλεύρου», «Συνταγές αρτοποιίας» και «Αρτοζαχαροπλαστική με διογκωτικές ύλες». Επισκεφτείτε το http://freshbakery.shape.com.gr/, κάντε την παραγγελία σας και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.