«Από το στάρι στο ψωμί». Μία σειρά πέντε βιβλίων που μεταφέρουν πλούτο γνώσεων και πληροφοριών σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την αρτοποιία και την αρτοζαχαροπλαστική. Πέντε βιβλία που αποτελούν τα τέλεια εγχειρίδια αφού περιέχουν όσα πρέπει κανείς να γνωρίζει θεωρητικά και πρακτικά. Τα βιβλία της σειράς είναι: «Τεχνολογία αρτοποίησης», «Αρτοποίηση και αρτοζαχαροπλαστική με προζύμια και μαγιά», «Συνταγές ζαχαροπλαστικής αλεύρου», «Συνταγές αρτοποιίας» και «Αρτοζαχαροπλαστική με διογκωτικές ύλες». Επισκεφτείτε το http://freshbakery.shape.com.gr/, κάντε την παραγγελία σας και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.