fbpx

Σεπ 17, 2019 | Νεα

Baguette Nucleo 10% Irca από την LAOUDIS

Η μπαγκέτα είναι βασικό ψωμί για κάθε αρτοποιείο. Ένα προϊόν με εξαιρετικές ιδιότητες και χρήσεις! Πχ. μπορεί να παραχθεί και να ψηθεί ολόφρεσκο «στη στιγμή», καταναλώνεται ευχάριστα όλες τις ώρες της μέρας, αποτελεί βάση για πολλά σνακ και σάντουιτς κ.α. Για την πιο νόστιμη λευκή μπαγκέτα αυθεντικού γαλλικού τύπου, η επιλογή σας είναι η BAGUETTE NUCLEO της IRCA. Με συμμετοχή μόλις 10% επί του αλεύρου, θα έχετε ένα αφράτο αποτέλεσμα, με υπέροχη γεύση και τραγανή, χρυσοκόκκινη κρούστα! Σε πρακτικό σακί 10 κιλών!
www.laoudis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.