Η μπαγκέτα είναι βασικό ψωμί για κάθε αρτοποιείο. Ένα προϊόν με εξαιρετικές ιδιότητες και χρήσεις! Πχ. μπορεί να παραχθεί και να ψηθεί ολόφρεσκο «στη στιγμή», καταναλώνεται ευχάριστα όλες τις ώρες της μέρας, αποτελεί βάση για πολλά σνακ και σάντουιτς κ.α. Για την πιο νόστιμη λευκή μπαγκέτα αυθεντικού γαλλικού τύπου, η επιλογή σας είναι η BAGUETTE NUCLEO της IRCA. Με συμμετοχή μόλις 10% επί του αλεύρου, θα έχετε ένα αφράτο αποτέλεσμα, με υπέροχη γεύση και τραγανή, χρυσοκόκκινη κρούστα! Σε πρακτικό σακί 10 κιλών!
www.laoudis.gr