Η μαγιά Χρυσό Χελιδόνι έχει ειδικά μελετηθεί προκειμένου να εξασφαλίσει ταχεία έναρξη της ζύμωσης σε γλυκά ζυμάρια, που περιέχουν ζάχαρη σε ποσοστό μεγαλύτερο από 8%. Στα γλυκά ζυμάρια, η χρυσή μαγιά εκμεταλλεύεται καλύτερα τα σάκχαρα, χρειάζεται μικρότερη δοσολογία μαγιάς. Προσφέρει καλύτερα κρατήματα, ομοιομορφία, γεύση, εμφάνιση, όγκο και καλύτερη δομή στη ζύμη των τσουρεκιών, σφολιατοειδών/κρουασάν, μπριός και σε όλα τα γλυκά ζυμάρια.
www.lesaffre.gr