fbpx

Νοέ 21, 2019 | Νεα

Διαιρετική ζύμης για όλα τα αρτοποιεία από την ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ

Υδραυλική διαιρετική ζύμης, από 90-650 γρ., η οποία δεν πρεσάρει και δεν αλλοιώνει την υφή του προϊόντος. Είναι ιδανική για κοπή ζύμης, με περιεκτικότητα σε υγρασία πάνω από 70%, με μεγάλη ακρίβεια βάρους, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πρέσα βουτύρου. Κατασκευασμένη εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα, διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις διαίρεσης, με ελάχιστο και μέγιστο βάρος.
www.kourlampas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.