fbpx

Ιαν 9, 2020 | Νεα

Γραμμή επεξεργασίας ζύμης (ψωμί – κριτσίνι) από την ELIN AE

Η γραμμή επεξεργασίας ζύμης της εταιρείας ELIN AE είναι ιδανική για την παραγωγή ψωμιού και κριτσινιών. Λόγω του ειδικού σχεδιασμού για πολύ μικρό, σταδιακό και αυτορρυθμιζόμενο στρεσάρισμα της ζύμης η εταιρεία εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα του τελικού προϊόντος. Υπάρχουν διάφορα μοντέλα με παραγωγικότητα που ξεκινάει από τα 300 κιλά και φτάνει τα 1200 κιλά την ώρα, έτσι ώστε να μπορεί να απευθυνθεί και σε μεγάλες βιομηχανικές αλλά και μικρότερες βιοτεχνικές μονάδες.
Υπάρχει η δυνατότητα του σχεδιασμού της μηχανής βάση των απαιτήσεων του πελάτη.
www.elincom.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.