fbpx

Ιαν 9, 2020 | Νεα

Σεμινάριο “σιροπιαστά” με βούτυρα Corman από τη LAOUDIS FOODS

Το 100 θέσεων Innovation & Training Center® στο Πικέρμι αποδείχθηκε πολύ μικρό για να φιλοξενήσει όλους τους επαγγελματίες που θέλησαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για “Παραδοσιακά Σιροπιαστά” με τα κορυφαία βούτυρα της CORMAN (EXTRA M.M. PATISSIER 99.9%, LIQUID CLARIFIED 99.9% κ.α.) που διοργάνωσε η LAOUDIS FOODS στις 13 Νοεμβρίου. Οι πρόσθετες καρέκλες έφτασαν έως τον πάγκο επίδειξης, αρκετοί έκατσαν στις σκάλες, ενώ δεκάδες άλλοι το παρακολούθησαν όρθιοι στον προθάλαμο από τηλεοπτικές οθόνες… Για το λόγο αυτό, η διοργανώτρια εταιρεία νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει πολλαπλά όλους εκείνους που την τίμησαν με την παρουσία τους!
www.laoudis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.