Η Ευβοϊκή Ζύμη ΑΒΕΕ ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά της λαμβάνοντας μέρος έως σήμερα σε 4 μεγάλες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών (GULFOOD – Ντουμπάι, ΑΡΤΟΖΥΜΑ – Θεσσαλονίκη, FOODEX JAPAN – Τόκυο, FOODEXPO – Αθήνα).
Η εταιρεία, στα περίπτερά της φιλοξένησε επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντάς τους όλη την γκάμα των προϊόντων της.
Και στις 4 εκθέσεις παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο πρωτοποριακό προϊόν «Κιουνεφέ», βασισμένο σε γνήσια πολίτικη συνταγή, κλέβοντας τις εντυπώσεις.
Επόμενος σταθμός είναι η FOOD & HOTEL ASIA 24 – 27 Απριλίου 2018 στη Σιγκαπούρη.