Μάφιν, Μάφιν, Μάφιν. Μικρά στρογγυλά κέικ που τρώγονται για πρωινό (και όχι μόνο). Το μυστικό της επιτυχίας τους η ελαφριά, μαλακή και αφράτη ζύμη. Ο Ελληνικός Φούρνος, ειδικός στη ζύμη, αναδεικνύει δύο γεύσεις, η μία γεμάτη σοκολάτα, με ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας και η άλλη βανίλια– πορτοκάλι, πασπαλισμένη με κομμάτια ζάχαρης. Μικρές μπουκιές γλυκιάς απόλαυσης που δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να εμπλουτίσουν τη λίστα των προϊόντων τους. Μόνο από τον Ελληνικό φούρνο.
www.brakopoulos.gr