Στις 7 & 8 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός υψηλής ζαχαροπλαστικής της Zeelandia, live αυτή τη φορά στην Ολλανδία. Οι pastry chefs που διαγωνίστηκαν καλέστηκαν να αναδείξουν τις τεχνικές δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους στην υψηλή ζαχαροπλαστική, με προϊόντα της Zeelandia, σε δύο δοκιμασίες – γλυκό vegan και υγιεινό snack on the go. Στην κριτική επιτροπή συμμετείχε ο Βαγγέλης Καλλιώρας, τεχνικός ζαχαροπλαστικής της Sefco Zeelandia και νικητής του Masters of Pastry 2021. Το βραβείο Masters of Pastry 2022 κέρδισε η Πολωνία, με τους chefs Daniel Waliszewwski και Piotr Krysiak.
www.sefcozeelandia.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.