Η Μύλοι Λούλη, μελετώντας τη νέα καταναλωτική τάση για υγιεινά και νόστιμα τελικά προϊόντα, παρουσιάζει ένα ειδικό μείγμα για την παραγωγή λειτουργικών αρτοσκευασμάτων, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη (<54), εμπλουτισμένο με βιταμίνες της σειράς Β και ιχνοστοιχεία, το οποίο αποτελεί και πηγή εδώδιμων ινών. Τα παραγόμενα αρτοσκευάσματα έχουν τραγανή κόρα και αφράτη ψίχα και είναι ιδιαίτερα γευστικά λόγω της παρουσίας των επιμέρους συστατικών του αρχικού μείγματος (ηλιόσπορου, νιφάδων καλαμποκιού και πατάτας κτλ.)
www.loulismills.gr