fbpx

Φεβ 12, 2019 | Νεα

Νέο αλεύρι για κρουασάν από τη Μύλοι Λούλη

Μετά από πολλούς μήνες δοκιμών και έρευνας η Μύλοι Λούλη δημιούργησε για πρώτη φορά ένα ειδικό αλεύρι από μαλακά σιτηρά πολυτελείας, για την παραγωγή αυθεντικού γαλλικού Croissant Βουτύρου, χωρίς να απαιτείται η ανάμειξη με άλλο αλεύρι. Το συγκεκριμένο αλεύρι παράγει πολύ δυνατές ζύμες με μεγάλη ελαστικότητα, ικανές να αντέξουν μεγάλη μηχανική καταπόνηση και πολλά προστιθέμενα υλικά, για ένα εξαιρετικά γευστικό τελικό προϊόν με άρτια διόγκωση. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παρασκευή λαχταριστών κρουασάν, τόσο προστοφαρισμένων όσο και κατεψυγμένων. Ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν για αφράτα και τραγανά κρουασάν, γαλλικού τύπου, με πολύ καλό όγκο, πολύ καλή κυψέλωση και ωραίο χρώμα.

www.loulismills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.