fbpx

Φεβ 10, 2022 | Νεα

Νέο βιβλίο «Τεχνικός Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής»

Νέο βιβλίο με ερωτήσεις και απαντήσεις στα θέματα της τράπεζας θεμάτων για την πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ), από τον Αλέξανδρο Κριτσαντώνη. Ένα ολοκληρωμένο βιβλίο με γνώσεις βασικών εννοιών της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής, παραδείγματα, έννοιες, όρους, τεχνικές γνώσεις, υλικά και εκτελέσεις για βασικές συνταγές αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής καθώς και θεωρητικές γνώσεις για πιστοποιήσεις, εταιρική λειτουργία, μέτρα προστασίας και κανόνες. Ένα βιβλίο από τη σειρά Από το στάρι το ψωμί.
eshop.freshbakery.gr/product/texnikos-artopoiias-zaxaroplastikis

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.