Νέο βιβλίο με ερωτήσεις και απαντήσεις στα θέματα της τράπεζας θεμάτων για την πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ), από τον Αλέξανδρο Κριτσαντώνη. Ένα ολοκληρωμένο βιβλίο με γνώσεις βασικών εννοιών της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής, παραδείγματα, έννοιες, όρους, τεχνικές γνώσεις, υλικά και εκτελέσεις για βασικές συνταγές αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής καθώς και θεωρητικές γνώσεις για πιστοποιήσεις, εταιρική λειτουργία, μέτρα προστασίας και κανόνες. Ένα βιβλίο από τη σειρά Από το στάρι το ψωμί.
eshop.freshbakery.gr/product/texnikos-artopoiias-zaxaroplastikis