Η Sweet Ice άνοιξε τις πόρτες της πριν λίγες μέρες για μία μοναδική παρουσίαση ζαχαροπλαστικής και σοκολατοποιίας! Με βασικούς καλεσμένους τον chef chocolatier Bram Hullebroeck από την Chocolate World και τον pastry και gelato chef Denis Scomparin από την Fugar, παρουσιάστηκαν εντυπωσιακές δημιουργίες με κυρίαρχες τις πρώτες ύλες της ιταλικής Fugar και τις ελβετικές κουβερτούρες της Felchlin. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες των καταξιωμένων chef, να πάρουν ιδέες για την χειμερινή σεζόν, καθώς και να δουν από κοντά τις διαδικασίες παραγωγής με τον εξοπλισμό της βέλγικης Chocolate World.
www.sweetice.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.