fbpx

Απρ 17, 2018 | Νεα

Ψύκτες αρτοποιείου που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις

Η σύγχρονη αρτοποιία με τη χρήση ταχυζυμωτηρίων απαιτεί διαρκή ροή παγωμένου νερού για την παρασκευή ποιοτικά αναβαθμισμένων προϊόντων αρτοποιίας.

Η ΥΔΡΟΨΥΚΤΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΒΕΕ στην προσπάθειά της να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου αρτοποιού, κατασκευάζει ψύκτες συνεχούς ροής με δυνατότητα παραγωγής από 100 έως 300 lt/h παγωμένου νερού από θερμοκρασία 22°C σε θερμοκρασία 3°C με εξωτερική θερμοκρασία 30°C.

Λειτουργούν με την πίεση του δικτύου και δεν απαιτούν ειδική εγκατάσταση.

www.ydropsiktiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.