Διήμερο Σαλόνι Ζαχαροπλαστικής με θέμα «Σύγχρονα Γλυκά για Βιτρίνα Ζαχαροπλαστείου» πραγματο-
ποιήθηκε στις 8 & 9 Οκτωβρίου, στην επαγγελματική κουζίνα της Flora Professional, με τον διακεκριμένο Pastry Chef και Brand Ambassador Δημήτρη Χρονόπουλο. Επαγγελματίες του κλάδου παρακολούθησαν το Forum, δοκίμασαν δημιουργίες με προϊόντα Flora Professional, ενώ παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον Chef και τα μέλη της Flora Professional.
www.floraprofessional.com/el-gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.