fbpx

Ιαν 29, 2025 | Νεα

Σεμινάρια Κατεψυγμένων Προϊόντων Ζύμης από την IONIKI

Η Ioniki, σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πραγματοποιεί τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με στόχο την ενημέρωση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων των σπουδαστών σε θέματα που αφορούν στη γαστρονομία, την εφοδιαστική αλυσίδα και τον τουριστικό κλάδο. Παρακολουθώντας τα σεμινάρια, οι συμμετέχοντες εμβαθύνουν σε σημαντικές πτυχές της βιομηχανίας τροφίμων και φιλοξενίας π.χ. την επιλογή κατεψυγμένων προϊόντων, τη διασφάλιση ποιότητας και τη βιώσιμη διαχείριση πρώτων υλών. Η Ioniki, διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία, προσφέρει πολύτιμη γνώση και καθοδήγηση, ενισχύοντας την εκπαίδευση των νέων επαγγελματιών και τη σύνδεση θεωρίας και πράξης.

www.ioniki.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.