Η Ioniki, σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πραγματοποιεί τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με στόχο την ενημέρωση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων των σπουδαστών σε θέματα που αφορούν στη γαστρονομία, την εφοδιαστική αλυσίδα και τον τουριστικό κλάδο. Παρακολουθώντας τα σεμινάρια, οι συμμετέχοντες εμβαθύνουν σε σημαντικές πτυχές της βιομηχανίας τροφίμων και φιλοξενίας π.χ. την επιλογή κατεψυγμένων προϊόντων, τη διασφάλιση ποιότητας και τη βιώσιμη διαχείριση πρώτων υλών. Η Ioniki, διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία, προσφέρει πολύτιμη γνώση και καθοδήγηση, ενισχύοντας την εκπαίδευση των νέων επαγγελματιών και τη σύνδεση θεωρίας και πράξης.