Η Ioniki, σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πραγματοποιεί τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με στόχο την ενημέρωση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων των σπουδαστών σε θέματα που αφορούν στη γαστρονομία, την εφοδιαστική αλυσίδα και τον τουριστικό κλάδο. Παρακολουθώντας τα σεμινάρια, οι συμμετέχοντες εμβαθύνουν σε σημαντικές πτυχές της βιομηχανίας τροφίμων και φιλοξενίας π.χ. την επιλογή κατεψυγμένων προϊόντων, τη διασφάλιση ποιότητας και τη βιώσιμη διαχείριση πρώτων υλών. Η Ioniki, διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία, προσφέρει πολύτιμη γνώση και καθοδήγηση, ενισχύοντας την εκπαίδευση των νέων επαγγελματιών και τη σύνδεση θεωρίας και πράξης.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.