Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμα ένα σεμινάριο στις Βασικές Αρχές Παραγωγής Παγωτού και Sorbet, στο υπερσύγχρονο Εκπαιδευτικό Κέντρο της PreGel στις εγκαταστάσεις του υποκαταστήματός της στον Άγιο Δημήτριο. Οι εκπαιδευόμενοι υπό την επίβλεψη των τεχνικών συμβούλων της PreGel πέτυχαν το στόχο τους, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, που περιλαμβάνει θεωρητικές γνώσεις αλλά και έντονη πρακτική στην παραγωγική ζώνη του εργαστηρίου. Όλοι οι επαγγελματίες που συμμετείχαν έλαβαν βεβαίωση συμμετοχής από το Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο (ITC) της PreGel.
www.pregelgreece.com
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.