fbpx

Σεπ 7, 2022 | Νεα

Σπουδές Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας στη LA CHEF LEVI

Τα προγράμματα της La Chef Levi προσφέρουν την απαραίτητη εξειδίκευση στον κλάδο της Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας με την εμπειρία 33 ετών. Η Σχολή όλη έχει βραβευθεί ως η καλύτερη Σχολή στην Ελλάδα και 6η στην Ευρώπη ενώ είναι η μόνη Ελληνική Σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας φέρει την σφραγίδα μιας εκ των κορυφαίων Chef, Βιργινίας Αναστασιάδου ενώ τη La Chef Levi επισκέπτονται και αναβαθμίζουν τα προγράμματα, παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες όπως ο πρωταθλητής Αρτοποιίας MOF Mickael Morieux και η βραβευμένη ως καλύτερη Pastry Chef της Γαλλίας, Nina Metayer.
www.lachef.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.