Τα προγράμματα της La Chef Levi προσφέρουν την απαραίτητη εξειδίκευση στον κλάδο της Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας με την εμπειρία 33 ετών. Η Σχολή όλη έχει βραβευθεί ως η καλύτερη Σχολή στην Ελλάδα και 6η στην Ευρώπη ενώ είναι η μόνη Ελληνική Σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας φέρει την σφραγίδα μιας εκ των κορυφαίων Chef, Βιργινίας Αναστασιάδου ενώ τη La Chef Levi επισκέπτονται και αναβαθμίζουν τα προγράμματα, παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες όπως ο πρωταθλητής Αρτοποιίας MOF Mickael Morieux και η βραβευμένη ως καλύτερη Pastry Chef της Γαλλίας, Nina Metayer.
www.lachef.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.