fbpx

Φεβ 26, 2019 | Νεα

“Τεχνικές αρτοποίησης”: Ημερίδα με την υποστήριξη της LESAFFRE ΕΛΛΑΣ

Πλήθος επαγγελματιών βιοτεχνών αρτοποιών παρακολούθησε την ημερίδα, με θέμα Προζύμια – Τεχνικές Αρτοποίησης – Διατροφικές Τάσεις, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στο Ξενοδοχείο Porto Rio. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Άρη Τηλιγάδα και συνεχίστηκε με την ομιλία του κ. Μιχάλη Ορεστίδη, Τεχνολόγου Τροφίμων. Το εκπαιδευτικό μέρος έκλεισε με την ομιλία του κ. Γιάννη Σμαρνάκη, προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων. Υπό την αιγίδα των: Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων, Συντεχνίας Αρτοποιών Πάτρας, Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγίου, εταιρείας Οικογένεια Μασσαρά και Lesaffre Ελλάς.
www.lesaffre.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.