Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ προτείνει το βελτιωτικό ΚΒ 370 της εταιρείας UNIFERM, για χρήση σε αρτοσκευάσματα, ζύμες σφολιάτας και κρουασάν. Χρησιμοποιείται απευθείας στη ζύμη σε χαμηλή δοσολογία και εγγυάται ταχύτητα και ευκολία στην παραγωγή. Εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα στη στόφα, άριστη διόγκωση της ζύμης κατά το ψήσιμο, υπέροχη γεύση και μεγάλη διατηρησιμότητα στο τελικό προϊόν. Κατάλληλο για απευθείας και προψημένη μέθοδο, καθώς και για προϊόντα κατάψυξης. Σε σακί 25 κιλών.
www.konta.gr