Η ΚΟΝΤΑ ΑΕΒΕ προτείνει το βελτιωτικό ΚΒ 370 της εταιρείας UNIFERM, για χρήση σε αρτοσκευάσματα, ζύμες σφολιάτας και κρουασάν. Χρησιμοποιείται απευθείας στη ζύμη σε χαμηλή δοσολογία και εγγυάται ταχύτητα και ευκολία στην παραγωγή. Εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα στη στόφα, άριστη διόγκωση της ζύμης κατά το ψήσιμο, υπέροχη γεύση και μεγάλη διατηρησιμότητα στο τελικό προϊόν. Κατάλληλο για απευθείας και προψημένη μέθοδο, καθώς και για προϊόντα κατάψυξης. Σε σακί 25 κιλών.
www.konta.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.