fbpx

Δεκ 1, 2020 | Νεα

Υδροκοπή ζαχαροπλαστικής από την CLIVANEXPORT ΣΤΕΦΑΝΟΥ

  • Κοπή οποιουδήποτε προϊόντος ζαχαροπλαστικής σε οποιαδήποτε μορφή, σχέδιο και μοτίβο
  • Τέλεια κοπή ανεξαρτήτως σκληρότητας και πάχους
  • Εισαγωγή ηλεκτρονικού σχεδίου CAD
  • Πίεση νερού από 1200 έως 3500 bar
  • Επιφάνεια κοπής 40x60cm

www.clivanexport.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.