Ο διάσημος Γάλλος MOF Pastry Chef Nicolas Boussin παρευρέθηκε στο Athens Center of Gastronomy, προσκεκλημένος της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, κάνοντας για την εταιρία την πιο δυναμική και αξιοσημείωτη επανέναρξη των live επιδείξεων! Σε συνεργασία με το Τεχνικό Τμήμα Ζαχαροπλαστικής της εταιρίας, ο Nicolas Boussin παρουσίασε αριστουργήματα ζαχαροπλαστικής δεξιοτεχνίας όπως κλασικές ζύμες με βούτυρο – pâte sablée, πολλές και διαφορετικές βάσεις αλλά και παντεσπάνια génoise και joconde, υπέροχες ανάλαφρες κρέμες με κρέμα γάλακτος Excellence και French cream cheese και όλα αυτά σε απίθανους συνδυασμούς φρούτων, σοκολάτας και ξηρών καρπών.
www.stelioskanakis.gr