Ο διάσημος Γάλλος MOF Pastry Chef Nicolas Boussin παρευρέθηκε στο Athens Center of Gastronomy, προσκεκλημένος της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, κάνοντας για την εταιρία την πιο δυναμική και αξιοσημείωτη επανέναρξη των live επιδείξεων! Σε συνεργασία με το Τεχνικό Τμήμα Ζαχαροπλαστικής της εταιρίας, ο Nicolas Boussin παρουσίασε αριστουργήματα ζαχαροπλαστικής δεξιοτεχνίας όπως κλασικές ζύμες με βούτυρο – pâte sablée, πολλές και διαφορετικές βάσεις αλλά και παντεσπάνια génoise και joconde, υπέροχες ανάλαφρες κρέμες με κρέμα γάλακτος Excellence και French cream cheese και όλα αυτά σε απίθανους συνδυασμούς φρούτων, σοκολάτας και ξηρών καρπών.
www.stelioskanakis.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.