Η ιστορία της ARMOR ξεκινά το 1954, όταν οι Γάλλοι προσπάθησαν να παράξουν την παραδοσιακή μπαγκέτα με μηχανή, χωρίς να χαλάσουν την ποιότητα. Δεν καταπονεί τη ζύμη καθώς προσομοιώνει το πλάσιμο στο χέρι και είναι ιδανική για ψωμί έως 75% υγρασία και με μύτες, με 2 πατενταρισμένα συστήματα (Alveo+® και Pointop®). Παράγει επίσης κλασικό ψωμί, σάντουιτς, ψωμί φόρμας, flat bread, λαγάνα και κάθε είδους φυτίλι. Μπορεί να συνδυαστεί με πρέσα κοπής για ζύμες αργής ωρίμανσης και με προστόφα.
www.clivanexport.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.