Η Ireks, η καταξιωμένη γερμανική εταιρεία με παράδοση στις πρώτες ύλες και τα βελτιωτικά αρτοποιίας από το 1856, σας προσφέρει τώρα το υγρό ξινό προζύμι Liquid Rye Sour! Με ποσοστό συμμετοχής 2,5-5% επί του αλεύρου, το νέο αυτό προζύμι θα δώσει υπέροχη γεύση, εντυπωσιακή εμφάνιση και πολύ μεγάλη διατηρησιμότητα στα αρτοσκευάσματά σας! Είναι βασισμένο στη σίκαλη και τη βύνη κριθαριού και θα το βρείτε σε δοχείο 12,5 κιλών. Όπως όλα τα νέα προϊόντα, θα υπάρχει προς δοκιμή και στις Laoudis Bakery Days το Σεπτέμβριο.
www.laoudis.gr