fbpx

Ιούλ 25, 2023 | Προϊόντα

Μίγμα αλεύρου για Pinsa από την ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

Οι Μύλοι Κρήτης παρουσιάζουν πρώτοι στην ελληνική αγορά ένα μίγμα αλεύρου, ειδικό για παρασκευή Pinsa, ελληνικής παραγωγής. Η Pinsa Romana είναι ένα είδος πίτσας που έχει αποκτήσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια για την ελαφριά και αέρινη κρούστα της, η οποία επιτυγχάνεται μέσω ενός μίγματος αλεύρων: αλεύρι ρυζιού, αλεύρι σίτου και αλεύρι σόγιας. Το μίγμα αλεύρου για Pinsa δίνει ελαστικό ζυμάρι με αντοχή στην καταπόνηση και σταθερό αποτέλεσμα, για αυθεντική ιταλική Pinsa, σε διάφορες συνταγές και παραλλαγές.
www.mills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.