Το ψυγείο-στόφα του ιταλικού οίκου Everlasting από την ESTIASI, εισάγει μια καινοτόμα διαδικασία ψύξης και ελέγχου του στοφαρίσματος του ψωμιού στα σύγχρονα αρτοποιεία. Αυτή η τεχνολογία, επιτρέπει τη βελτιστοποίηση του προγραμματισμού τού κύκλου παραγωγής και προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα.Ο έλεγχος των φάσεων στοφαρίσματος μέσω της διαδικασίας “ψύξεως” εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα προϊόντων με φρεσκάδα, αρώματα και γεύση επιτρέποντας τον προγραμματισμό του ψησίματος σε συγκεκριμένο χρόνο της ημέρας.



