Η Loulis Food Ingredients παρουσιάζει ένα ακόμη νέο προϊόν για τους επαγγελματίες, το νέο Σιμιγδάλι Ζυμαρικών Μύλοι Λούλη. Πρόκειται για ένα σιμιγδάλι, το οποίο παράγεται από επιλεγμένα σκληρά σιτάρια και αποτελεί την ιδανική επιλογή για παραγωγή ζυμαρικών (χυλοπίτες, μακαρόνια, λαζάνια κ.ά.) αλλά και για χρήση στη ζαχαροπλαστική, σε παρασκευές όπως μελομακάρονα, ραβανί, γαλακτομπούρεκο κ.ά. Χάρη στην καλή απορροφητικότητά του σε νερό αλλά και στο χρυσαφένιο χρώμα που προσδίδει στο τελικό προϊόν, το νέο Σιμιγδάλι Ζυμαρικών από την Μύλοι Λούλη προσφέρει άρτιο και σταθερό αποτέλεσμα.
www.loulismills.gr