Η αγαπημένη βασιλόπιτα με αρώματα βανίλιας και πορτοκαλιού, που θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στις προτάσεις σας!
Υλικά
1000 γρ. Mίγμα Popy’s Cake Vanilla
400 γρ. Νερό
400 γρ. Ηλιέλαιο
½ Πορτοκάλι σε πολτό (αλεσμένο σε μπλέντερ)
Αναμείξτε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τον πολτό πορτοκαλιού. Ζυμώστε σε μίξερ με φτερό στη 1η ταχύτητα για 1-2 λεπτά και στη 2η ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Προσθέστε στο τέλος του ζυμώματος τον πολτό πορτοκαλιού και ζυμώστε 1 λεπτό ακόμη μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στρώστε το μίγμα σε φόρμες ψησίματος.Ψήστε σε αερόθερμο φούρνο στους 150-160°C
για 45-50 λεπτά (για 1000 γρ. χυλό).
Βασιλόπιτα με μείγμα Popy’s Cake Vanilla (με προσθήκη πορτοκαλιού)