aπό τον Βαγγέλη Καλλιώρα, ΣΕΦΚΟ ΖΕΕΛΑΝΔΙΑ ABEE
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 2-3 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε χαμηλά ταψάκια της επιλογής σας, λαδωμένα με Carlex (ή στρωμένα με λαδόκολλα), γεμίζοντάς τα μέχρι 1,5-2 cm.
Ενδεικτικά προσθέστε 900 γρ. ζύμης σε ταψάκι 20x30 εκατοστά. Φουρνίστε στους 170-180°C για 20-30 λεπτά περίπου, ανάλογα με τον τύπο του φούρνου, φροντίζοντας το τελικό προϊόν να έχει διατηρήσει την υγρασία του. Τεμαχίστε σε σχήματα της αρεσκείας σας.
Χτυπήστε με το σύρμα στο μίξερ τα υλικά για την κρέμα για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Χτυπήστε ελαφρώς τα υλικά αφρατέματος και ομογενοποιήστε με την κρέμα.
Μαλακώστε σε νερό τα φύλλα ζελατίνης. Ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος και λιώστε μέσα τα φύλλα. Λιώστε τη σοκολάτα. Σε μια κανάτα τοποθετήστε όλα τα υλικά και χτυπήστε με μπίμερ. Γλασάρετε στους 28-29°C.
Τοποθετήστε το brownie στη βάση σε τσέρκι της αρεσκείας σας. Γεμίστε μέχρι τη μέση με την κρέμα Minuta Choco. Σκεπάστε με ένα μικρότερο brownie. Κλείστε μεχρι το χείλος με κρέμα και παγώστε. Ξεφορμάρετε, γλασάρετε και γαρνίρετε.
Ingredients
Directions
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 2-3 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε χαμηλά ταψάκια της επιλογής σας, λαδωμένα με Carlex (ή στρωμένα με λαδόκολλα), γεμίζοντάς τα μέχρι 1,5-2 cm.
Ενδεικτικά προσθέστε 900 γρ. ζύμης σε ταψάκι 20x30 εκατοστά. Φουρνίστε στους 170-180°C για 20-30 λεπτά περίπου, ανάλογα με τον τύπο του φούρνου, φροντίζοντας το τελικό προϊόν να έχει διατηρήσει την υγρασία του. Τεμαχίστε σε σχήματα της αρεσκείας σας.
Χτυπήστε με το σύρμα στο μίξερ τα υλικά για την κρέμα για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Χτυπήστε ελαφρώς τα υλικά αφρατέματος και ομογενοποιήστε με την κρέμα.
Μαλακώστε σε νερό τα φύλλα ζελατίνης. Ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος και λιώστε μέσα τα φύλλα. Λιώστε τη σοκολάτα. Σε μια κανάτα τοποθετήστε όλα τα υλικά και χτυπήστε με μπίμερ. Γλασάρετε στους 28-29°C.
Τοποθετήστε το brownie στη βάση σε τσέρκι της αρεσκείας σας. Γεμίστε μέχρι τη μέση με την κρέμα Minuta Choco. Σκεπάστε με ένα μικρότερο brownie. Κλείστε μεχρι το χείλος με κρέμα και παγώστε. Ξεφορμάρετε, γλασάρετε και γαρνίρετε.