aπό τον Ιωάννη Γκανά, τεχνικό FOODSTUFF
Χτυπάμε όλα τα υλικά με το φτερό στο μίξερ για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα. Ψήνουμε σε τσέρκι στους 170°C για περίπου 50 λεπτά.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για περίπου 5 λεπτά.
Κόβουμε το κέικ σε τρία κομμάτια, αφού έχουμε κόψει το επάνω μέρος ώστε να ισιώσει. Ανάμεσα σε κάθε φέτα κέικ, με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής, βάζουμε το ICE FILLING CHOCO. Έχουμε λοιπόν τρεις στρώσεις κέικ και τρεις στρώσεις ICE FILLING CHOCO. Τέλος γαρνίρουμε με τρίμματα σοκολάτας και κομμάτια σοκολάτας.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε όλα τα υλικά με το φτερό στο μίξερ για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα. Ψήνουμε σε τσέρκι στους 170°C για περίπου 50 λεπτά.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για περίπου 5 λεπτά.
Κόβουμε το κέικ σε τρία κομμάτια, αφού έχουμε κόψει το επάνω μέρος ώστε να ισιώσει. Ανάμεσα σε κάθε φέτα κέικ, με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής, βάζουμε το ICE FILLING CHOCO. Έχουμε λοιπόν τρεις στρώσεις κέικ και τρεις στρώσεις ICE FILLING CHOCO. Τέλος γαρνίρουμε με τρίμματα σοκολάτας και κομμάτια σοκολάτας.