Υγιεινά, θρεπτικά, αφράτα και γευστικά μπιστότα. Τα cookies είναι ό,τι καλύτερο για να συνοδέψουν έναν καφέ ή ένα κρύο ρόφημα σοκολάτας!
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε καλά τα λιπαρά με τη ζάχαρη, μόλις αφρατέψουν προσθέτουμε τα αυγά. Στα τέλος ρίχνουμε το αλεύρι με τα διογκωτικά. Θέλουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη, ελαφρώς κολλώδης.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα και ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 180°C για περίπου 15΄. (Ανάλογα το φούρνο και πάντα υπό την επίβλεψή μας.)
Ingredients
Directions
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε καλά τα λιπαρά με τη ζάχαρη, μόλις αφρατέψουν προσθέτουμε τα αυγά. Στα τέλος ρίχνουμε το αλεύρι με τα διογκωτικά. Θέλουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη, ελαφρώς κολλώδης.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα και ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 180°C για περίπου 15΄. (Ανάλογα το φούρνο και πάντα υπό την επίβλεψή μας.)