Gelato Bites Vanila Tonka & Mirtilo

H συνταγή είναι από τον κ. Νίκο Λαμπρούκο
Pastry Chef, Διευθυντής του Τεχνικού τμήματος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ

Yields1 Serving
ΒΑΣΗ SEMIFREDO ΜΕ BASE TYPO M
 300 g Base Typo M Mec3
 1000 g Κρέμα Γάλακτος Selection 35% Corman
 55 g Paste Vanila Tonka Mec3
εκτελεση
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα και αφρατεύουμε στην γρήγορη ταχύτητα για 5-6 λεπτά. 

 

μονταρισμα
2

Γεμίζουμε τις φόρμες σιλικόνης με λιωμένη Copertura Fondente MEC3.

3

Αναποδογυρίζουμε τις φόρμες ώστε να μείνει μια λεπτή στρώση στην φόρμα και τοποθετούμε στην κατάψυξη.

4

Πασπαλίζουμε με Instacrumble Lemon MEC3 μέσα στις φόρμες και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε με το Semifredo τις φόρμες τοποθετώντας στο κέντρο μια μικρή ποσότητα VELVET BLUEBERRY VARIEGATO MEC3.  Παγώνουμε στην κατάψυξη.

5

Τέλος κλείνουμε με λιωμένη Copertura Fondente MEC3, πασπαλίζουμε με Instacrumble Lemon MEC3 και τοποθετούμε στην κατάψυξη.

Ingredients

ΒΑΣΗ SEMIFREDO ΜΕ BASE TYPO M
 300 g Base Typo M Mec3
 1000 g Κρέμα Γάλακτος Selection 35% Corman
 55 g Paste Vanila Tonka Mec3

Directions

εκτελεση
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα και αφρατεύουμε στην γρήγορη ταχύτητα για 5-6 λεπτά. 

 

μονταρισμα
2

Γεμίζουμε τις φόρμες σιλικόνης με λιωμένη Copertura Fondente MEC3.

3

Αναποδογυρίζουμε τις φόρμες ώστε να μείνει μια λεπτή στρώση στην φόρμα και τοποθετούμε στην κατάψυξη.

4

Πασπαλίζουμε με Instacrumble Lemon MEC3 μέσα στις φόρμες και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε με το Semifredo τις φόρμες τοποθετώντας στο κέντρο μια μικρή ποσότητα VELVET BLUEBERRY VARIEGATO MEC3.  Παγώνουμε στην κατάψυξη.

5

Τέλος κλείνουμε με λιωμένη Copertura Fondente MEC3, πασπαλίζουμε με Instacrumble Lemon MEC3 και τοποθετούμε στην κατάψυξη.

Notes

Gelato Bites Vanila Tonka & Mirtilo

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.

Πολιτική χρήσης cookies

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.

Απολύτως Απαραίτητα Cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies Στατιστικών

Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

Cookies Λειτουργικότητας

Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.