ΥΛΙΚΑ
600 g αλεύρι κριθαρένιο
200 g αλεύρι απο χαρούπι
100 g αλεύρι 70% δυνατό
1000 g αλεύρι 90%
20 g αλάτι
20 g υγρή βύνη
10 g μαγιά
200 g αναπιασμένο προζύμι σταρένιο
50 g ηλιέλαιο
1600 g νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της συνταγή μας, προσθέτοντας σταδιακά το νερό, για 10’ στην αργή ταχύτητα και για 4’ στη γρήγορη.
2
Ξεκουράζουμε το ζυμάρι μας για 60’, κόβουμε στο επιθυμητό βάρος (~650g) και τοποθετούμε μέσα σε ξύλινα καλαθάκια.
3
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για ακόμα 30’, τουμπάρουμε και ψήνουμε
στους 240°C για περίπου 50’.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
600 g αλεύρι κριθαρένιο
200 g αλεύρι απο χαρούπι
100 g αλεύρι 70% δυνατό
1000 g αλεύρι 90%
20 g αλάτι
20 g υγρή βύνη
10 g μαγιά
200 g αναπιασμένο προζύμι σταρένιο
50 g ηλιέλαιο
1600 g νερό






