Αρχικά προετοιμάζουμε ένα χυλό με αλεύρι σίκαλης και καυτό νερό 70-80°C και το αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 3 ώρες. Χρειαζόμαστε 100 γρ. καυτό νερό 80°C & 100 γρ. αλεύρι σίκαλης. Στη συνέχεια ζυμώνουμε τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής μας μαζί με το χυλό.
Ζυμώνουμε για 15’ στην αργή ταχύτητα και 4’ στη γρήγορη, προσθέτοντας σταδιακά το νερό της συνταγής μας.
Ξεκουράζουμε για μια ώρα περίπου, πλάθουμε και τοποθετούμε σε μεταλλικές φόρμες. Ψήνουμε για 50’ περίπου στους 240°C.
Ingredients
Directions
Αρχικά προετοιμάζουμε ένα χυλό με αλεύρι σίκαλης και καυτό νερό 70-80°C και το αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 3 ώρες. Χρειαζόμαστε 100 γρ. καυτό νερό 80°C & 100 γρ. αλεύρι σίκαλης. Στη συνέχεια ζυμώνουμε τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής μας μαζί με το χυλό.
Ζυμώνουμε για 15’ στην αργή ταχύτητα και 4’ στη γρήγορη, προσθέτοντας σταδιακά το νερό της συνταγής μας.
Ξεκουράζουμε για μια ώρα περίπου, πλάθουμε και τοποθετούμε σε μεταλλικές φόρμες. Ψήνουμε για 50’ περίπου στους 240°C.