Τα κριτσίνια είναι μια τέλεια επιλογή για σνακ, για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και το ιδανικό συνοδευτικό για ντιπ, μεζέδες, σούπες και κοκτέιλ.
Υλικά
2250 g αλεύρι τ.70% μαλακό
500 g κρασί λευκό
250 g κονιάκ
500 g λάδι
250 g μαργαρίνη μαλακή
5 g αλάτι
100 g ζάχαρη
50 g μπέικιν
25 g σόδα
375 g ρεγκάτο
Εκτέλεση
1
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά.
2
Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό και μόλις σχηματιστεί η ζύμη, τελευταίο προσθέτουμε το ρεγκάτο.
3
Κόβουμε σε φυτίλια και πλάθουμε, βουτάμε σε νερό και ρολάρουμε σε τριμμένο τυρί ρεγκάτο με μαυροσούσαμο.
4
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα, κόβουμε και ψήνουμε στους 200οC για 20’.
Ingredients
Υλικά
2250 g αλεύρι τ.70% μαλακό
500 g κρασί λευκό
250 g κονιάκ
500 g λάδι
250 g μαργαρίνη μαλακή
5 g αλάτι
100 g ζάχαρη
50 g μπέικιν
25 g σόδα
375 g ρεγκάτο