fbpx

Κριτσίνια τυριού

Τα κριτσίνια είναι μια τέλεια επιλογή για σνακ, για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και το ιδανικό συνοδευτικό για ντιπ, μεζέδες, σούπες και κοκτέιλ.

Υλικά
 2250 g αλεύρι τ.70% μαλακό
 500 g κρασί λευκό
 250 g κονιάκ
 500 g λάδι
 250 g μαργαρίνη μαλακή
 5 g αλάτι
 100 g ζάχαρη
 50 g μπέικιν
 25 g σόδα
 375 g ρεγκάτο
Εκτέλεση
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά.

2

Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό και μόλις σχηματιστεί η ζύμη, τελευταίο προσθέτουμε το ρεγκάτο.

3

Κόβουμε σε φυτίλια και πλάθουμε, βουτάμε σε νερό και ρολάρουμε σε τριμμένο τυρί ρεγκάτο με μαυροσούσαμο.

4

Τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα, κόβουμε και ψήνουμε στους 200οC για 20’.

Ingredients

Υλικά
 2250 g αλεύρι τ.70% μαλακό
 500 g κρασί λευκό
 250 g κονιάκ
 500 g λάδι
 250 g μαργαρίνη μαλακή
 5 g αλάτι
 100 g ζάχαρη
 50 g μπέικιν
 25 g σόδα
 375 g ρεγκάτο

Directions

Εκτέλεση
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά.

2

Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό και μόλις σχηματιστεί η ζύμη, τελευταίο προσθέτουμε το ρεγκάτο.

3

Κόβουμε σε φυτίλια και πλάθουμε, βουτάμε σε νερό και ρολάρουμε σε τριμμένο τυρί ρεγκάτο με μαυροσούσαμο.

4

Τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα, κόβουμε και ψήνουμε στους 200οC για 20’.

Κριτσίνια τυριού

Τελευταίες συνταγές

By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.