ΥΛΙΚΑ
250 g Νερό
2,50 kg Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
680 g Ζάχαρη
1000 g Ηλιέλαιο
250 g Κονιάκ
13 g Κανέλα
13 g Γαρύφαλλο
38 g Σόδα
250 g Σταφιδίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Αρχικά, ανακατεύουμε όλα τα υγρά και, μόλις ομογενοποιηθούν,
προσθέτουμε το αλεύρι.
2
Συνεχίζουμε με ελαφρύ ζύμωμα.
3
Ψήνουμε στους 200°C για 13-15 λεπτά.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
250 g Νερό
2,50 kg Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
680 g Ζάχαρη
1000 g Ηλιέλαιο
250 g Κονιάκ
13 g Κανέλα
13 g Γαρύφαλλο
38 g Σόδα
250 g Σταφιδίνη
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Αρχικά, ανακατεύουμε όλα τα υγρά και, μόλις ομογενοποιηθούν,
προσθέτουμε το αλεύρι.
2
Συνεχίζουμε με ελαφρύ ζύμωμα.
3
Ψήνουμε στους 200°C για 13-15 λεπτά.