ΥΛΙΚΑ
 200 ml Φρέσκο γάλα (1 μέρος)
 Πάγος (1 μέρος)
 2  κ. σκόνη (Monbana)  σοκολάτας
 2  Ροδέλες Πορτοκάλι (μαζί με τη φλούδα)
 Σιρόπι καραμέλας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Βάζουμε το γάλα, τη σκόνη σοκολάτας, τις ροδέλες πορτοκάλι και τον πάγο. Κατόπιν τα χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Σερβίρουμε σε ένα ποτήρι προσθέτοντας σιρόπι καραμέλας.
2
Σημείωση: Προτείνουμε για τις συνταγές αυτές σκόνη Monbana με διάφορες γεύσεις, διότι είναι με λίγα λιπαρά (1% λιπαρά) και εύκολες στη χρήση τους για τη δημιουργία milk shake.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
 200 ml Φρέσκο γάλα (1 μέρος)
 Πάγος (1 μέρος)
 2  κ. σκόνη (Monbana)  σοκολάτας
 2  Ροδέλες Πορτοκάλι (μαζί με τη φλούδα)
 Σιρόπι καραμέλας
					
                                    
                                    
                                    




