fbpx

Pavlova με ice vanilla filling

H συνταγή είναι από τον κ. Ρουσσάκη Αγγελή, Pastry chef και υπεύθυνο τεχνικού τμήματος FOODSTUFF

Yields1 Serving
ΚΙΓΙΕ ΜΙΧ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΕΣ)
 1000 g Μίγμα ΚΙΓΙΕ MIX
 600 g Νερό καυτό (70°C)
 500 g Άχνη ζάχαρη
ICE VANILLA FILLING
 2000 g Κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα
 1000 g Ice Vanilla Filling
 60 g Γεύση Βανίλια FOODSTUFF
ΚΙΓΙΕ ΜΙΧ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΕΣ)
1

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να γίνει λείο.

2

Κόβουμε φωλιές με μία σακούλα επάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης.

3

Ψήνουμε στους100 - 110°C για 2 ώρες περίπου ανάλογα με το μέγεθος της φωλιάς.

ICE VANILLA FILLING
4

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου αφρατέψει το μίγμα.

5

Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ.

Μοντάρισμα
6

Αφού έχουν κρυώσει οι μαρέγκες, γεμίζουμε με το ICE VANILLA FILLING. Αν θέλουμε εσωτερικά της μαρέγκας μπορούμε να βάλουμε GELATO TOP STRAWBERRY (ρίπλα παγωτού και ζαχαροπλαστικής). Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες.

Ingredients

ΚΙΓΙΕ ΜΙΧ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΕΣ)
 1000 g Μίγμα ΚΙΓΙΕ MIX
 600 g Νερό καυτό (70°C)
 500 g Άχνη ζάχαρη
ICE VANILLA FILLING
 2000 g Κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική κρέμα
 1000 g Ice Vanilla Filling
 60 g Γεύση Βανίλια FOODSTUFF

Directions

ΚΙΓΙΕ ΜΙΧ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΕΣ)
1

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να γίνει λείο.

2

Κόβουμε φωλιές με μία σακούλα επάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης.

3

Ψήνουμε στους100 - 110°C για 2 ώρες περίπου ανάλογα με το μέγεθος της φωλιάς.

ICE VANILLA FILLING
4

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου αφρατέψει το μίγμα.

5

Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ.

Μοντάρισμα
6

Αφού έχουν κρυώσει οι μαρέγκες, γεμίζουμε με το ICE VANILLA FILLING. Αν θέλουμε εσωτερικά της μαρέγκας μπορούμε να βάλουμε GELATO TOP STRAWBERRY (ρίπλα παγωτού και ζαχαροπλαστικής). Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες.

Notes

Pavlova με ice vanilla filling

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.