H συνταγή είναι από τον κ. Ρουσσάκη Αγγελή, Pastry chef και υπεύθυνο τεχνικού τμήματος FOODSTUFF
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να γίνει λείο.
Κόβουμε φωλιές με μία σακούλα επάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης.
Ψήνουμε στους100 - 110°C για 2 ώρες περίπου ανάλογα με το μέγεθος της φωλιάς.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου αφρατέψει το μίγμα.
Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ.
Αφού έχουν κρυώσει οι μαρέγκες, γεμίζουμε με το ICE VANILLA FILLING. Αν θέλουμε εσωτερικά της μαρέγκας μπορούμε να βάλουμε GELATO TOP STRAWBERRY (ρίπλα παγωτού και ζαχαροπλαστικής). Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες.
Ingredients
Directions
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να γίνει λείο.
Κόβουμε φωλιές με μία σακούλα επάνω σε ένα φύλλο σιλικόνης.
Ψήνουμε στους100 - 110°C για 2 ώρες περίπου ανάλογα με το μέγεθος της φωλιάς.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα έως ότου αφρατέψει το μίγμα.
Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ.
Αφού έχουν κρυώσει οι μαρέγκες, γεμίζουμε με το ICE VANILLA FILLING. Αν θέλουμε εσωτερικά της μαρέγκας μπορούμε να βάλουμε GELATO TOP STRAWBERRY (ρίπλα παγωτού και ζαχαροπλαστικής). Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες.