Σιροπιάζουμε το πρώτο φύλλο Swiss roll με το σιρόπι καραμέλα και απλώνουμε από πάνω περίπου 200 γρ. από την κρέμα Peanut Caramel.
2
Στη συνέχεια, τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο swiss roll και σιροπιάζουμε με το σιρόπι καραμέλας ξανά. Αφήνουμε να απορροφήσει το σιρόπι κι έπειτα με σακούλα ζαχαροπλαστικής σχηματίζουμε έναν κύκλο με την κρέμα Caramel-Peanut.
3
Γεμίζουμε το εσωτερικό του κύκλο με τη γέμιση κρέμας καραμέλας. Σκορπίζουμε από πάνω peanuts. Τοποθετούμε από πάνω το τελευταίο φύλλο Swiss Roll και αφήνουμε να κρυώσει. Καλύπτουμε με την κρέμα Caramel Peanut.
4
Αφήνουμε την Schokobella να “τρέξει” σε σταγόνες από την περίμετρο της τούρτας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την Schokobella Peanut & Caramel
ενδιάμεσα στις σταγόνες της Schokobella.
5
Καλύπτουμε με γλασάζ καραμέλας. Γαρνίρουμε περιμετρικά με ροζέτες από Peanut & Caramel κρέμα. Διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία.
6
Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!
Ingredients
Swiss Roll
350gSwiss Roll με Bisquisit 100 Plus BRAUN
Σιρόπι Καραμέλα
50gσιρόπι ζάχαρης
2gDessert Paste καραμέλα BRAUN
Κρέμα Peanut - Caramel
550gSchokobella Peanut & Caramel BRAUN
150gκρέμα γάλακτος
Χτυπάμε μαζί τα παραπάνω υλικά
Γέμιση Caramel Cream
100gBon Caramel BRAUN
15gpeanuts
Επικάλυψη
50gSchokobella BRAUN
50gSchokobella Peanut & Caramel BRAUN
Γλασάζ Καραμέλα
50gBon Caramel BRAUN
50gCristaline Ουδέτερο BRAUN
Ντεκόρ
25gμείγμα για φλορεντίνες Bienex BRAUN
50gpeanuts
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Σιροπιάζουμε το πρώτο φύλλο Swiss roll με το σιρόπι καραμέλα και απλώνουμε από πάνω περίπου 200 γρ. από την κρέμα Peanut Caramel.
2
Στη συνέχεια, τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο swiss roll και σιροπιάζουμε με το σιρόπι καραμέλας ξανά. Αφήνουμε να απορροφήσει το σιρόπι κι έπειτα με σακούλα ζαχαροπλαστικής σχηματίζουμε έναν κύκλο με την κρέμα Caramel-Peanut.
3
Γεμίζουμε το εσωτερικό του κύκλο με τη γέμιση κρέμας καραμέλας. Σκορπίζουμε από πάνω peanuts. Τοποθετούμε από πάνω το τελευταίο φύλλο Swiss Roll και αφήνουμε να κρυώσει. Καλύπτουμε με την κρέμα Caramel Peanut.
4
Αφήνουμε την Schokobella να “τρέξει” σε σταγόνες από την περίμετρο της τούρτας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την Schokobella Peanut & Caramel
ενδιάμεσα στις σταγόνες της Schokobella.
5
Καλύπτουμε με γλασάζ καραμέλας. Γαρνίρουμε περιμετρικά με ροζέτες από Peanut & Caramel κρέμα. Διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία.
6
Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!
Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.