Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην αργή ταχύτητα και για 3’ στη γρήγορη.
Κόβουμε τεμάχια βάρους 40 γρ. τα πιέζουμε, γεμίζουμε με τυρί κρέμα και μορφοποιούμε σε σχήμα «πουγκάκι».
Περνάμε με αυγό και ψήνουμε για 20’ στους 220°C.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην αργή ταχύτητα και για 3’ στη γρήγορη.
Κόβουμε τεμάχια βάρους 40 γρ. τα πιέζουμε, γεμίζουμε με τυρί κρέμα και μορφοποιούμε σε σχήμα «πουγκάκι».
Περνάμε με αυγό και ψήνουμε για 20’ στους 220°C.