Πασχαλινές συνταγές από τη Μύλοι Λούλη!
Χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη με το σύρμα στο μίξερ στη 2η ταχύτητα.
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, στη συνέχεια το πορτοκάλι, το λεμόνι και τη βανίλια.
Τέλος, χτυπάμε με το φτερό στην 1η ταχύτητα, το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, μέχρι η ζύμη να γίνει εύπλαστη.
Πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα, αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 200°C για περίπου 10-15’.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη με το σύρμα στο μίξερ στη 2η ταχύτητα.
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, στη συνέχεια το πορτοκάλι, το λεμόνι και τη βανίλια.
Τέλος, χτυπάμε με το φτερό στην 1η ταχύτητα, το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, μέχρι η ζύμη να γίνει εύπλαστη.
Πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα, αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 200°C για περίπου 10-15’.