Στρώνουμε τη ζύμη πάστα φλώρα στις φόρμες και ψήνουμε ελαφρά.
Δουλεύουμε τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη, την αμυγδαλόψυχα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα αρωματικά μέχρι να γίνουν λείο μείγμα.
Στη συνέχεια, χτυπάμε τα μισά αυγά μέχρι να γίνουν αφρώδη και τα προσθέτουμε μαζί με την υπόλοιπη ποσότητα αυγών, το αλεύρι και το κορν φλάουρ στο μείγμα που κάναμε πριν.
Χωρίζουμε τη μάζα και την απλώνουμε πάνω στις βάσεις.
Ψήνουμε στους 190°C για 25 λεπτά και αφού κρυώσουν, τις γαρνίρουμε
με φρούτα και τέλος γλασάρουμε τον περίγυρο με αμύγδαλα.
Ingredients
Directions
Στρώνουμε τη ζύμη πάστα φλώρα στις φόρμες και ψήνουμε ελαφρά.
Δουλεύουμε τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη, την αμυγδαλόψυχα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα αρωματικά μέχρι να γίνουν λείο μείγμα.
Στη συνέχεια, χτυπάμε τα μισά αυγά μέχρι να γίνουν αφρώδη και τα προσθέτουμε μαζί με την υπόλοιπη ποσότητα αυγών, το αλεύρι και το κορν φλάουρ στο μείγμα που κάναμε πριν.
Χωρίζουμε τη μάζα και την απλώνουμε πάνω στις βάσεις.
Ψήνουμε στους 190°C για 25 λεπτά και αφού κρυώσουν, τις γαρνίρουμε
με φρούτα και τέλος γλασάρουμε τον περίγυρο με αμύγδαλα.