ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΛΑΤΗΣ
Pastry Chef της εταιρίας Ledra foods
Xτυπάμε στο μίξερ, στο φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά. ‘Oταν ομογενοποιηθούν τα πρώτα υλικά ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Φορμάρουμε στις επιθυμητές φόρμες και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά.
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά, με το σύρμα, μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και απλώνουμε μια λεπτή στρώση πάνω στις ψημένες τάρτες . Ψήνουμε για 8 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε μία κατσαρόλα, ανακατεύοντας με το σύρμα πολύ καλά μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει στους 85 βαθμούς Κελσίου. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και τις ζελατίνες και μπιμάρουμε. Σερβίρουμε στις τάρτες.
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε την κρέμα γάλακτος με την πραλίνα φουντουκιού. ‘Οταν βράσει, περιχύνουμε πάνω από τη λευκή σοκολάτα και τις ζελατίνες μπιμάροντας. Ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος κρύα και ρευστή. Αφήνουμε την κρέμα για μία νύχτα στο ψυγείο και στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ με σύρμα.
Βράζουμε γάλα, κρέμα γάλακτος και Espresso και περιχύνουμε πάνω από τη λευκή σοκολάτα και τις μαλακωμένες ζελατίνες. Ξεκουράζουμε την κρέμα μας για μία νύχτα στο ψυγείο και τη χρησιμοποιούμε την επόμενη μέρα χτυπώντας τη στο μίξερ.
Ingredients
Directions
Xτυπάμε στο μίξερ, στο φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά. ‘Oταν ομογενοποιηθούν τα πρώτα υλικά ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Φορμάρουμε στις επιθυμητές φόρμες και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά.
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά, με το σύρμα, μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και απλώνουμε μια λεπτή στρώση πάνω στις ψημένες τάρτες . Ψήνουμε για 8 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε μία κατσαρόλα, ανακατεύοντας με το σύρμα πολύ καλά μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει στους 85 βαθμούς Κελσίου. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και τις ζελατίνες και μπιμάρουμε. Σερβίρουμε στις τάρτες.
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε την κρέμα γάλακτος με την πραλίνα φουντουκιού. ‘Οταν βράσει, περιχύνουμε πάνω από τη λευκή σοκολάτα και τις ζελατίνες μπιμάροντας. Ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος κρύα και ρευστή. Αφήνουμε την κρέμα για μία νύχτα στο ψυγείο και στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ με σύρμα.
Βράζουμε γάλα, κρέμα γάλακτος και Espresso και περιχύνουμε πάνω από τη λευκή σοκολάτα και τις μαλακωμένες ζελατίνες. Ξεκουράζουμε την κρέμα μας για μία νύχτα στο ψυγείο και τη χρησιμοποιούμε την επόμενη μέρα χτυπώντας τη στο μίξερ.